Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme

Gavnø Classic Autojumble & Concours de charme

Sted: Gavnø Slot, Gavnø 2, 4700 Næstved, T: 55 700 200
Dato: 16. juni 2019.
Tilmelding nødvendig elektronisk her

Oplev Danmarks største veteranbilshow med flere end 1.000 klassiske biler, levende musik & show. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne, et stort udvalg af cykler og en enkelt speedbåd! Og der er i år rekordmange af dem, over 1.100 tilmeldte køretøjer, der kommer fra hele Danmark, store dele af Sverige, Finland, Luxembourg, Tyskland og Frankrig.

Det populære bilshow gæstes hvert år af flere tusinde besøgende, der blandt andet kan være med på sidelinjen, når den flotteste og mest kreative klubstand kåres. I alt 20 mærkeklubber konkurrerer om ikke mindst æren – men også både pokaler og lyserød champagne. 
 
Oplev også konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres “Best in Show” blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken. 
 
Bilshowet udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.
 
Alt i alt er der lagt op til en skøn dag i slotsparken, hvor hele familien kan være med. Rugbrødmotoren kan tankes i en af de mange boder med grillstegte pølser, softice i lange baner og velbrygget øl fra Gavnøs eget bryggeri, Slotsbryggeriet, naturligvis.

Alle Gavnøs seværdigheder kan nydes på dagen. Børn kan bl.a. opleve en sjov skattejagt, naturlegepladsen Sørøverland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.

Program
 Kl.    10.00                 Classic Autojumble 2019 åbnes for publikum
 Kl.    10.30 – 12.00    Dommerne inspicerer deltagerne i Concours de Charme
 Kl.    13.30                 Concours de Charme – Finaledeltagerne opstilles
 Kl.    14.00                 Concours de Charme – Finalen afholdes foran slotsgården
 Kl.    16.30                 Concours de Charme – Præmieoverrækkelse i slotsgården
 Kl.    17.00                 Classic Autojumble 2019 slutter.

Entrépriser
Voksen                kr. 140,-
Barn (5-12 år)     kr.    75,-